Veksthuset Horten | Grønt Gründerhus
Kom og ta del i Hortens mest levende, kreative og inspirerende miljø. I samme lokaler finner du også Grønt Gründerhus, som er en spennende satsning innenfor nyskaping av grønn teknologi.
veksthuset, innovasjon, vekst, grønt skifte, miljø, grunder, gründerhus, innovasjonshus, horten, hortenlove, horten havn, gjengangeren, electronic coast, innovation, nytenking, nyskaping, iverksettere, kreativitet, kreative fellesskap, business, ide, ideer, forretningside, samarbeid, grønn teknologi, det grønne skiftet,
15704
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15704,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Grønt Gründerhus.
Horten kommune satser på bærekraftige ideér.

I Grønt Gründerhus er det satt av plasser til nyskapere og iverksettere som har fokus på bærekraftig idéer, med vekstmuligheter. Bærekraftig utvikling handler om å ta vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å dekke sine.

 

Horten Kommunes innfrir de politiske ambisjonene om et grønt skifte da kommunen har lagt sin satsing om etablering og drift av et «Grønt Gründerhus» til dette prosjektet, og støtter det praktisk og økonomisk. Kommunens næringssjef og START-koordinator vil delta aktivt i miljøet, det samme gjelder for Vestfold Fylkeskommunes Vekstkoordinator. Prosjektet skal være et vellykket privat-offentlig samarbeid i det grønne skiftet.

 

 

Målsetning for Grønt Gründerhus

Attraktivitet

Å gjøre Horten kommune til et attraktivt sted for iverksettere av morgendagens løsninger.

Forretningsmulighet

Å sette fokus på at grønne løsninger kan være en lønnsom forretningsmulighet.

Arbeidsplasser

Å etablere levedyktige og fremtidsrettede grønne arbeidsplasser i kommunen.

Vi ser etter mennesker med idéer som ivaretar de tre grunnpilarene i bærekraftig utvikling: En økonomi som resulterer i økt menneskelig trivsel, sosial likhet og betydelig reduksjon av miljørisiko.